Monday, August 2, 2010

Apekah chumel?

Dear Belog...

Pernah tak tengok cerita Raju Chacha? Yang ada budak comel 3 orang tu. Hero dan heroin Ajay Devgan ngan isteri beliau, Kajol

 [actually saya bukanlah peminat hindustan, tapi saya adalah penagih cerita Jepun yang tegar. tak salah kan? itu adalah lebih baik dari ketagihan dadah. nauzubillah]

Entah la, tengah-tengah bukak Tube Kamu tetiba saya termasukkan keyword Raju Chacha. Oh, saya rindu pada lagu-lagu yang ada budak kecik nyanyi. Seringkali saya ulang dengar lagu-lagu itu.

[dan nak tau, adik saya kata "kak, kalau dengar lagu tu malam-malam mesti seram kan dengar suara budak kecik." dan saya terus jawab "mana ade seram" lalu saya closekan playlist window media player, huhuhu]

Wajah-wajah yang kechumelan terserlah [kecuali makhluk yang pakai shawl cekelat belang-belang itu] ^^,
 Tapi saya tetap dengan pendirian saya bahawa lagu-lagu itu sangat chumel sebab ianya didengari oleh orang yang chumel. Oke, saya tipu. Lagu itu chumel sebab ianya dinyayikan oleh kanak-kanak yang chumel. Jelesnya saya pada kanak-kanak...

Kesian......
 [dulu saya suka sebut "When I grow up,  I wanna be a kid" tapi cita-cita saya tak kesampaian.. hikhik] 

Ini barulah dikatakan hakikat kechumelan :D
Lagi tarian yang chumel, sila rujuk tarian lagu Sorry Sorry by SuJu. Saya gilakan mereka punya style dan hakikatnya saya telah pun curang pada kekasih Jepunku.. Jangan marah ha :P

Nota kaki: Hey, lupa pula. Hari ni saya dah mula kerja. Pengalaman yang kelakar, saya sangat panik bila dikerumuni clients. Huhu T__T

Photobucket




Photobucket

6 comments:

Nur Erma Suzieaty said...

hoho erma pun peminat tegar suju...

Afzan Rahman said...

wahhhh, sy peminat tegar tarian sorry sorry je :D

eizaz said...

comel itu subjektif.

Afzan Rahman said...

eceh, eizaz...
ni msti kau dh jumpa org comel kn? ^^,

eizaz said...

haha mmg ah, byk je org comel aku pnh jumpe :)

Afzan Rahman said...

betul tu....
ko pun comel :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails