Sunday, July 18, 2010

Aneh-aneh aja...

Dear Belog...

Pagi ni kami punya sarapan pagi....



Nampak tak gambar di atas ni? Ini adalah kepah [according to my mom]. Rasanya dah ala-ala kerang. Tapi aneh ya. Dia punya shell berwarna hijau. Tapi rasanya ibarat macam makan siput sedut kerang. Kalau anda semua rasa lalu tak nak makan tengok Si Kepah Hijau ini? Hehehe

Oke, Afzan. Cukup merapu-rapik. Kang tak pasal-pasal seangkatan dengan Hantu Niyang Rapik. Owh, oke. Takde kaitan. Hm, sebenarnya saya teruja. Teruja apekah? Teruja dengan award yang di beri oleh Cik Erma  yang comel+sweet=dia tak hot tapi cool.

Ini lagi satu kejadian aneh. Umur belog saya ni tak sampai lagi 3 minggu tapi dah dapat award. Aneh kan? Aneh kan? Apa-apapun berbanyak-banyak terima kasih buat si pemberi award. Saya sangat-sangat hargainya. Ngee~ Nak tengok macamana rupa awardnya? Nah, tengok la...


Oh, comel sungguh award ini. Tapi rasa macam diri ni tak sesuai dengan gelaran award tu. Eh, ingatkan dapat award aje. Rupanya ada assignment sekali. Oke, ayuh berusaha siapkan assignment.


1. Ape name blog nape letak nama 2?
-> afzanpunyer. belog ini bukan ahmad albab yang punyer....

2. Bila start buat blog? 

-> baru la sangat..8/7/2010..kalau belog ni baby masih lembik lagi..

3. Sape 1st follower?
->; adik kesayangan di fesbuk. Karimah namanya. Pipi dia juga tembam macam saya [owh, tak perlu kot bagitau]..

4. Ucapan khas untuk pemberi Award?
-> masa pilih saya tak rasa macam tersalah orang ke? Hehe. Papepun arigatou gozaimasu. Award itu sangat kawaii :D

5. Lastly, 9 org cute yang saya nak tag?
-> Sara

-> Nuna
Jadi, buat semua orang chumel yang terpilih, terimalah award ini dengan sangat berbesar hati ye.. Moga anda semua maintain chumel. Ngee~

Photobucket









Photobucket

3 comments:

Nur Erma Suzieaty said...

award tuk pembakar semangat~ hehe..
sy pun bru je lg~

patenten said...

lolol, thank you bb, me so happy <33

Afzan Rahman said...

erma
- yeah betul betul betul... makin bersemangat ni..hikhik

patenten
- my pleasure, dear :D me happy too :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails